excel kobeščak
Facebook
Instagram
Youtube
Numericus Zagreb
Office centar

Unutar ovog portala možete besplatno naučiti programe iz područja Office paketa. (Excel, Word, PowerPoint, Outlook). Isto tako ovaj portal Vam može služiti kao osobni asistent na radnom mjestu jer u slučaju da nešto ne znate napraviti na jednostavan način u tražilicu upišete što Vam je potrebno i izađe kratka video lekcija s rješenjem Vašeg problema. U slučaju da tražite posao, imamo rješenja ispita na različitim testiranjima te na taj način se možete lako prisjetiti zadataka i kako određeni zadatak napraviti kako bi na testiranje mogli ići smireni i koncetrirani. Osim lekcija, ispita, kvizova, pripremili smo za Vas puno novosti iz svijeta edukacija, poslovanja, traženja poslova i ostalih uspješnih poduzetničkih priča kako bi svakim danom zajedno rasli. 

Osim online kroz portal, držimo tečajeve iz područja Office paketa, s naglaskom na Excel kako za pravne tako i za fizičke osobe. Za sve informacije možete posjetiti našu stranicu www.numericus-zagreb.hr ili ako Vas više zanima online edukacija možete posjetiti našu stranicu www.officecentar.hr ili stisnete na lijevoj strani ikonu Nz ili Office centar.

Osim edukacijama, s našim partnerima iz tvrtke Aplikacije.hr radimo cjelokupni marketing, web dizajn, aplikacije i ostale IT djelatnosti, te želimo zajedničkim snagama s našim partnerima stvoriti benefit za cjelokupno društvo iz našeg okruženja.

Partneri projekta