excel kobeščak
Facebook
Instagram
Numericus Zagreb

120 Excel trikova za brži i profesionalniji rad

Knjiga 120 trikova u Excelu
knjiga zbirka zadataka poslovnog excela banner

Cijena knjige: 33,00 € / 248,63 Kn ( Uključena poštarina)

Za sve koji kupe knjigu do 10.6.2023. poklon besplatni webinar 120 trikova u Excelu u vrijednosti od 83,00 €

“Otključajte Moć Excela: 120 trikova za nevjerojatne poslovne rezultate”

Tražite li način kako da postanete stručnjak u korištenju Excela? Želite li postati produktivniji i poboljšati svoje vještine kako biste postigli svoje ciljeve? Onda imamo knjigu koja će vas oduševiti!

“120 Excel trikova za brži i profesionalniji rad” je knjiga koja će vam pomoći da postanete pravi stručnjak u korištenju Excel programa. Njezini praktični trikovi će vas oduševiti i pomoći da postanete učinkovitiji nego ikada prije.

Poznato je da je Excel ključan alat u svakom poslu, brzina i efikasnost u korištenju ovog programa je od vitalne važnosti. S ovom knjigom, naučit ćete trikove koji će vam pomoći da radite brže, učinkovitije i s manje napora. Knjiga sadrži niz savjeta i tehnika koje će vas ostaviti bez daha i pružiti vam vrijedne vještine koje će vam biti korisne tijekom cijele karijere.

Svaki trik je detaljno objašnjen i ilustriran primjerima, što će vam pomoći da razumijete kako primijeniti ove tehnike u vašem radu. Uz Knjigu također dobijete tablice za vježbanje koje će vam pomoći da primijenite svoje novo stečene vještine i naučite kako ih koristiti u svakodnevnom radu.

Ne propustite priliku da poboljšate svoje vještine i postanete produktivniji – nabavite svoj primjerak “120 Excel trikova za brži I profesionalniji rad” već danas!

Za koga je namijenja ova knjiga:

Za sve one koji:

✔ svaki dan rade s Excelom

✔  se žele svakodnevno usavršavati u područja Excela

✔ se žele kvalitetno pripremiti za bilo koje testiranje

✔ žele imati svakodnevni podsjetnik kako da ubrzaju svakodnevni rad

✔ žele svojim novim zaposlenicima dati dodatnu vrijednost i pokloniti im znanje u samom početku rada ✔ i na kraju za sve one koji žele svakodnevno ulagati u svoje znanje, jer to je nešto što vam nitko nikada ne može oduzeti

Povezane novosti

6 listopada, 2023

Partneri projekta