excel kobeščak
Facebook
Instagram
Numericus Zagreb

Excel usluge koje nudimo

knjiga zbirka zadataka poslovnog excela banner

Kao što smo pisali u prethodnom blogu, Excel je od iznimne važnosti za poslovni svijet zbog brojnih prednosti za koje je moguće da niste bili ni svjesni. Kako biste te blagodati mogli maksimalno iskoristiti u svom svakodnevnom poslovanju, u nastavku donosimo razne edukacijske programe kojima se možete priključiti i tako postati pravi Excel profesionalac.

Što možete pronaći u našoj ponudi?

1.) Tromjesečna Excel edukacija – osnovna razina

Ova online edukacija polaznicima pruža temeljno razumijevanje Excela. Polaznici će kroz praktične lekcije naučiti sve najznačajnije funkcionalnosti koje se koriste u svakodnevnom radu i tako stvoriti čvrste temelje za rad s ovim ključnim alatom za poslovanje. Edukacija se provodi jednom tjedno u trajanju od jednoga sata (60 min). 

2.) Tromjesečna Excel edukacija – napredna razina

Napredni online Excel tečaj idealan je za one koji žele dublje istražiti mogućnosti ovoga alata. Kroz napredne lekcije polaznici će naučiti kako raditi s kompleksnim funkcijama i formulama. Tečaj je dizajniran za one koji žele postati stručnjaci u korištenju Excela i unaprijediti svoje analitičke vještine. Edukacija se provodi jednom jedno u trajanju od jednoga sata (60 min).

3.) Excel u poslovanju

Online edukacija „Excel u poslovanju“ osmišljena je kako bismo vam pružili sveobuhvatno razumijevanje najznačajnijih funkcionalnosti Excela za svakodnevni rad u poslovnom okruženju. Ovladajte ključnim alatima i tehnikama koji će značajno poboljšati vašu produktivnost i efikasnost. Ova edukacija traje ukupno 16 sati, dva puta tjedno u trajanju od 2 školska sata.

4.) Individualne edukacije

Naši individualni tečajevi iz Excela pružaju vam mogućnost da dublje zaronite u svijet tablica, a prilagođen je upravo vašim potrebama. Bez obzira preferirate li učenje uživo ili online, mi smo tu da vam pomognemo. U ovim individualnim tečajevima možete očekivati prilagođen pristup vama, fleksibilnost pri odabiru načina učenja, duboko razumijevanje i praktične zadatke.

5.) Webinar – 120 Excel trikova

U ovom četverosatnom webinaru zaronite u svijet Excel magije i naučite čak 120 trikova koji će vam pomoći da ubrzate svoj rad, poboljšate analizu podataka i postanete pravi stručnjak.

Što dobivate?

Nema straha od Excela i zaborava! Kako biste bez teškoća mogli pratiti sve naše edukacije, ali i podsjetiti se određenih koraka u Excelu nakon završetka, uz naše tromjesečne edukacije, „Excel u poslovanju“ i individualne tečajeve dobivate knjigu „Excel u poslovanju“, zbirku sa zadacima, podršku u WhatsApp grupi te snimke predavanja.

Ne propustite priliku za unaprjeđenje svojih vještina. Javite nam se i postanite Excel guru.

Povezane novosti

6 listopada, 2023

Partneri projekta