excel kobeščak
Facebook
Instagram
Numericus Zagreb

Edukacija kao investicija, a ne trošak!

Excel tečaj
knjiga zbirka zadataka poslovnog excela banner

Na svaku edukaciju na koju sam se prijavio nisam gledao kao na trošak, nego na kao dugoročnu investiciju. Znam često s poznanicima pričati da nisu išli na neku edukaciju jer je skupa, a onda vidim da za vikend potroše te novce za izlazak ili na nekom vikend putovanju!

Prije nego što upišete neku edukaciju, postavite si tri ključna pitanja!

Prva stvar, dali je nama sada ta edukacija trenutno potrebna? Ako mi nije potrebna onda nemojte forsirati sebe na nešto što trenutno ne želite učiti jer ćete samo dobiti kontra efekt, zato je važno pogoditi pravi trenutak, a ne zato jer prijatelj ide pa onda idem i ja!

Druga stvar koja je važna su recenzije, puno govore o samom predavanju i samim predavačima. Potražite recenzije i na forumima, postavite pitanje u neku od grupa i dobit ćete kvalitetne osvrte iz prve ruke.

Treće pogledajte što sve dobijete u sklopu te edukacije, dali je to samo predavanje bez ikakvih konkretnih materijala ili dobijete kvalitetnu podršku tokom predavanja i nakon samih predavanja da to što ste čuli možete vježbati na praktičnim zadacima.

Nakon što ste sve tri stvari provjerili, dolazimo do cijene. Hoćete uložiti u edukaciju ili uživanje to je pitanje na vama! Ja uvijek svakome kažem, uloži u edukaciju, jer kasnije s tim znanjem koje ćeš imati, moći ćeš zaraditi da možeš ići na putovanja. J

Povezane novosti

6 listopada, 2023

Partneri projekta