excel kobeščak
Facebook
Instagram
Numericus Zagreb

Godišnja Edukacija Excel, Word, PowerPoint

knjiga zbirka zadataka poslovnog excela banner

Početak edukacije: 23.2.2022.
Održavanje edukacije: Svaku srijedu od 17:30
Trajanje edukacije: godinu dana s zaključnim datumom 22.2.2023.
Vrsta edukacije: online
Snimka predavanja: da
Predavač Luka Kobeščak
Cijena: 290,00 Kn / jednokratno za cijelu edukaciju

Kroz godišnju edukaciju svaki tjedan radimo konkretne primjere iz 3 najkorištenija programa Office paketa. Tu ćemo prolaziti konkretne primjere iz svakodnevnog poslovanja, a tečaj je namijenjen od početnika pa do osoba koje svakodnevno rade u tim programima. Osim edukacija kroz grupu ćete se moći upoznati s drugim polaznicima i na taj način proširiti kontakte, suradnje a isto tako preko preporuke do novog posla.

👨‍💻 O edukaciji:

✔️ Edukacija je koncipirana na način da se svaki tjedan 1 sat drži određeno predavanje na konkretnim primjerima iz prakse iz određenog programa Excel, word i PowerPoint.

✔️ Teme edukacija će biti konkretne stvari koje su vam potrebne na radnom mjestu, bilo da trebate kreirati analizu i izvještaj u Excelu, bilo da trebate kreirati word dokument ili neki seminarski rad ili vam je potrebna kvalitetna PowerPoint prezentacija, na ovom programu prolazimo sve.

✔️ Svaka edukacija se snima pa u grupi na Facebooku svi prijavljeni će moći pogledati bilo koje predavanje bilo da nisu mogli prisustvovati predavanju ili se trebaju podsjetiti kako bi to mogli preslikati na svojem radnom mjestu.

✔️ Nakon cijele edukacije kada prođemo imate pravo na besplatno polaganje ispiti kako bi dobili certifikat iz sva tri programa Office paketa

😀 Pretplata se uzima na godinu dana i cijena iznosi 290,00 Kn godišnje, a ja vam garantiram da će te u sljedećih godinu dana naučiti logiku Excel-a i automatizirati procese na radnom mjestu a tako si uštediti vrijeme i povećati produktivnost. Također pisanje diplomskih i seminarskih radova u Wordu će vam biti jednostavno kreirati, a uz to sve ćemo raditi PowerPoint prezentacije koje će vas ostaviti bez daha.

💪 Jedva čekam da svi zajedno krenemo stvarati jednu pozitivnu zajednicu gdje ćemo svi zajedno svakodnevno učiti i razvijati svoje vještine.

👇 Za koga je namijenjen ovaj tečaj:

✔️ za osobe koje se žele stalno usavršavati
✔️ za osobe koje traže posao
✔️ za studente
✔️ za osobe koje žele biti produktivnije na svojem radnom mjestu
✔️ za osobe koje žele kontinuirano raditi u svim najvažnijim alatima Office paketa

Nakon prijave na mail će te dobiti podatke za uplatu, te nakon što uplatite molimo Vas da nam na mail proslijedite uplatu kako bi Vas mogli dodati u grupu gdje ćemo stavljati sve novosti.

Povezane novosti

6 listopada, 2023

Partneri projekta