excel kobeščak
Facebook
Instagram
Numericus Zagreb

Godišnja Excel edukacija

knjiga zbirka zadataka poslovnog excela banner

Početak edukacije: 17.2.2022.
Održavanje edukacije: Svaki četvrtak od 17:30 sati
Trajanje edukacije: godinu dana s zaključnim datumom 16.2.2023.
Vrsta edukacije: online
Snimka predavanja: da

Cijena: 290,00 Kn/ jednokratno za cijelu edukaciju

Kroz godišnju edukaciju svaki tjedan radimo konkretne primjere iz Excela. Tu ćemo prolaziti primjere iz svakodnevnog poslovanja, a tečaj je namijenjen od početnika pa do osoba koje svakodnevno rade u Excelu. Osim edukacija kroz grupu ćete se moći upoznati s drugim polaznicima i na taj način proširiti kontakte, suradnje a isto tako preko preporuke do novog posla.

👨‍💻 O edukaciji:

✔️Edukacija je koncipirana na način da se svaki tjedan 1 sat drži određeno predavanje na konkretnim primjerima iz prakse pa će se tako koristiti i funkcije iz početnog Excel-a, naprednog i sve ostale funkcionalnosti kako bi mogli završiti određeni zadatak.

✔️ Neke od tema edukacija će biti automatizacija podataka, evidencija ugovora i osoba, kreiranje izvještaja, vizualizacija podataka, ali i teme koje će te sami predložiti unutar grupe.

✔️Svaka edukacija se snima pa u grupi na Facebooku svi prijavljeni će moći pogledati bilo koje predavanje bilo da nisu mogli prisustvovati predavanju ili se trebaju podsjetiti kako bi to mogli preslikati na svojem radnom mjestu.

✔️ Nakon cijele edukacije kada prođemo imate pravo na besplatno polaganje ispiti kako bi dobili certifikat iz Excel akademije

😀 Pretplata se uzima na godinu dana i cijena iznosi 290,00 Kn jednokratno, a ja vam garantiram da će te u sljedećih godinu dana naučiti logiku Excel-a i automatizirati procese na radnom mjestu a tako si uštediti vrijeme i povećati produktivnost, a isto tako da ćete testiranje iz Excela dočekati sa smiješkom na licu.

💪 Jedva čekam da svi zajedno krenemo stvarati jednu pozitivnu zajednicu gdje ćemo svi zajedno svakodnevno učiti i razvijati svoje vještine.

👇 Za koga je namijenjen ovaj tečaj:

✔️ za osobe koje se žele stalno usavršavati
✔️ za osobe koje traže posao
✔️ za studente
✔️ za osobe koje žele biti produktivnije na svojem radnom mjestu
✔️ za osobe koje žele kontinuirano raditi u Excelu kako ne bi zaboravile naučeno

Nakon prijave na mail će te dobiti podatke za uplatu, te nakon što uplatite molimo Vas da nam na mail proslijedite uplatu kako bi Vas mogli dodati u grupu gdje ćemo stavljati sve novosti.

Povezane novosti

6 listopada, 2023

Partneri projekta