excel kobeščak
Facebook
Instagram
Numericus Zagreb

Odvažite se izazvati sebe da budete još bolji

knjiga zbirka zadataka poslovnog excela banner

Bilo da ste dio formalnog obrazovanja ili ste ga prošli, vjerojatno ste se suočili sa situacijom da za svako radno mjesto ili novi zadatak, morate usvojiti nova znanja.

Formalno obrazovanje je definirano i rokovima i ocjenama, dok važnost neformalnog obrazovanja (kroz mentorstvo, edukacije, treninge, tečajeve) često prođe i nezapaženo.
Kako se to ne bi dogodilo, važno je da postajete svjesniji sebe, promatrajte svoje misli, emocije i odgovore koje dajete kada se nađete u određenim situacijama.

Neovisno o dobi, odvažite se izazvati sebe kako biste bili što bolji.

Rad na sebi može biti i zastrašujući i težak i frustrirajući jer traži konstantnu borbu. Učinite sve kako biste bili izvrstan radnik koji može postati i izvrstan poslodavac!

Kada naučite dobro obavljati svoj posao, bez obzira je li zamoran, težak ili izvrsno plaćen, doći će te i do promocije.
One su temeljene na vašoj sposobnosti da obavljate svoj posao i temeljene su na učenju. Ako nešto ne znate napraviti, pitajte.

Konstantnim razvojem svojih vještina i znanja, postat će te dio rješenja. Kada nadređenom dođete s problemom, imajte u glavi barem jedno rješenje. Čak i da ga ne prihvati, jasno će te mu dati znak da vam je stalo.

Postavljajte velike ciljeve za sebe.
Ako ih postavljate svaki tjedan i nastojite ih postići, osjećaj koji vam pruža postaje više nego dovoljan.

Najbolji zaposlenici znaju da ne znaju sve i nastoje nastaviti učiti. Vrhunski izvođači i dalje griješe, ali ono što definira vrhunskog izvođača je da iz toga uče.

Povezane novosti

6 listopada, 2023

Partneri projekta