excel kobeščak
Facebook
Instagram
Numericus Zagreb

Učenje uz miris jeseni

knjiga zbirka zadataka poslovnog excela banner

Dok se ljeto lagano gasi, jesen donosi idealno vrijeme za usvajanje novih znanja i vještina. Iskoristite novu sezonu edukacija za osobni i profesionalni rast, a što smo sve pripremili za vas saznajte u nastavku.

PowerPoint edukacija

Jeste li spremni unaprijediti svoje vještine u PowerPointu i to uz pomoć online edukacije? Na pravom ste mjestu! U današnje vrijeme PowerPoint je neizostavan alat u poslovanju. Naučite kako kreirati prodajne, edukativne ili financijske prezentacije koje će ostaviti snažan dojam na vašu publiku. Osim predavanja, svakom polazniku su dostupne lekcije kroz videozapise na portalu „Excel Kobeščak“ kako bi se, bilo kada, podsjetili na neke alate i to potpuno besplatno!

Excel u poslovanju

Ključ do efikasnijeg radnog dana nalazi se upravo u ovoj online edukaciji. Otkrijte kako Excel može unaprijediti vaše radne zadatke i obveze. Naučite kako koristiti raznovrsne Excel funkcionalnosti, uključujući kreiranje tablica, korištenje naprednih formula i automatizaciju zadataka. Ne propustite praktične vještine i savjete koje možete primijeniti odmah.

Napredni tečaj iz Excela

Uronite u dublji svijet Excela uz pomoć online naprednog tečaja. Naučite kako brže i efikasnije obrađivati velike skupove podataka, koristiti napredne tehnike i trikove s kojima ćete postati pravi stručnjak. Unaprijedite svoj set Excel vještina i postanite još produktivniji u svom radu.

Webinar – 120 trikova iz Excela

Pridružite se našem webinaru na kojem ćemo vam otkriti čak 120 trikova i savjeta u Excelu! Naučite tajne koje će vam znatno olakšati rad s podacima, ubrzati analize i povećati produktivnost, bez obzira na vašu razinu iskustva.

Ne zaboravite, ulaganje u vlastitu edukaciju i osobni razvoj najbolja je investicija koju možete napraviti. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija.

Veselimo se druženju s vama!

Povezane novosti

6 listopada, 2023
13 rujna, 2023

Partneri projekta